Asuntojen kuntotarkastukset Järvenpäässä tai muualla Uudellamaalla

AK Kosteusmittaus Oy tarjoaa kuntotarkastuksen palvelut Järvenpäässä, Tuusulassa, Keravalla, Vantaalla sekä muualla Uudellamaalla. Tyypillisesti kuntotarkastus tilataan asunnon myynnin tai vuokralaisen vaihtumisen yhteydessä.

Tarjoamme puolueetonta ja luotettavaa tietoa asunnon kunnosta. Saat meiltä myös mahdolliset toimenpide-ehdotukset, mikäli havaitsemme tarvetta korjauksille tai muille toimenpiteille. Kuntotarkastuksen tekemisen jälkeen toimitamme sinulle kuntotarkastusraportin, joka on usein asuntokauppojen yhteydessä pyydettävä dokumentti. Lue alta lisää kuntotarkastuksesta ja ota yhteyttä, jos haluat kysyä lisää palveluistamme tai tilata kuntotarkastuksen asuntoosi.

AK Kosteusmittaus Oy

AK Kosteusmittaus Oy performs moisture measurements for real estate and buildings throughout the Uusimaa region (Järvenpää, Kerava and Tuusula). The company was founded in 2017 and we are based in the city of Järvenpää. We have altogether over 35 years experience in the construction industry. If you would like to ask more about our services please contact us. Emme palvele englanniksi

Palvelut rivi- ja kerrostalohuoneistoille

Kuntotarkastuksessa arvioidaan rakenteet pintapuolisesti ja aistinvaraisesti. Asunnon rakenteita ei rikota missään vaiheessa. Tarkastuksen tavoite on tuottaa puolueetonta tietoa mahdollisimman kattavasti asuntokaupan osapuolille. Kuntotarkastuksella selvitetään pääasiassa kohteen rakennusteknistä kuntoa aistinvaraisin ja rakennetta rikkomattomin menetelmin.

Lisäksi tarkastuksessa kartoitetaan tulevia korjaustarpeita ja annetaan näiden pohjalta toimenpide-ehdotuksia. Sovellamme työssämme ”Kuntotarkastus asuntokaupan yhteydessä suoritusohjeen mukaisesti” -ohjekortteja KH 90-00394 ja LVI 01-10414. Jos haluat tilata meiltä kuntotarkastuksen, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kuntotarkastusraportti

Kuntotarkastuksen perusteella teemme kuntotarkastusraportin, joka on tarkastushetken tekninen arvio kohteen kunnosta, korjaustarpeista ja riskirakenteista. Laadittava kuntotarkastusraportti perustuu osakkaan antamiin tietoihin sekä kuntotarkastajan asiantuntemukseen ja havaintoihin.

Tarkastaja voi selvittää riskirakenteiden kuntoa pienimuotoisilla, mutta kuitenkin mahdollisimman kattavilla, rakenneavauksilla kuntotarkastuksen yhteydessä. Arvioinnissa huomioidaan eri aikakausina valmistuneiden rakennuksien tyypillisemmät puutteet ja ominaisuudet.

Kuntotarkastusraportista tehdään helposti ymmärrettävä, jotta asuntokaupan osapuolille muodostuu mahdollisimman selkeä käsitys tarkastetun kohteen kunnosta, riskeistä ja tulevista korjaustarpeista. Jos haluat kysyä lisää kuntotarkastusraportista tai muusta kuntotarkastukseen liittyvästä, ota yhteyttä ja kerro meille, miten voimme palvella sinua.

Kysy lisää palveluistamme

Tilaa meiltä kuntotarkastus, kun olet suunnittelemassa asunnon myyntiä tai kun vuokralainen vaihtuu asunnossa. Tarkastuksen perusteella saat tietoa asunnon kunnosta, ja kuntotarkastusraportti toimii myös todisteena asunnon sen hetkisestä kunnosta. Jos haluat tietää lisää kuntotarkastuksesta tai muista palveluistamme, ota yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Jätä yhteydenottopyyntö / lähetä viesti
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn sen ehdot lähettäessäni lomakkeen tiedot.