Kosteuskartoitukset kokemuksella Järvenpäästä koko Uudellemaalle

AK Kosteusmittaus Oy tekee kosteuskartoituksia Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa sekä muualla Uudellamaalla. Selvitämme kartoituksella asunnon kosteiden tilojen pintakosteuden tilanteen. Selvitämme myös, mikäli asunnon märkätiloihin tarvitsee tehdä lisätutkimuksia tai korjauksia.

Voit tilata kosteuskartoituksen uuteen asuntoon, asuntokauppojen yhteydessä tai muulloinkin, kun haluat saada lisää tietoa asuntosi kunnosta. Lue alta tekemistämme kosteuskartoituksesta ja ota yhteyttä, jos haluat kysyä lisää tai tilata palveluitamme.

AK Kosteusmittaus Oy

AK Kosteusmittaus Oy performs moisture measurements for real estate and buildings throughout the Uusimaa region (Järvenpää, Kerava and Tuusula). The company was founded in 2017 and we are based in the city of Järvenpää. We have altogether over 35 years experience in the construction industry. If you would like to ask more about our services please contact us. Emme palvele englanniksi

Mitä kosteuskartoituksessa tehdään?

Kosteuskartoituksella selvitetään yleisesti huoneiston märkätilojen ja vesipisteiden pintakosteustilanne sekä mahdolliset korjaus- tai lisätutkimustarpeet. Liiallinen kosteus rakenteissa ja niiden pinnoilla aiheuttaa lähes poikkeuksetta rakenteiden kosteus- tai mikrobivaurioitumisen. Liiallinen kosteus asunnossa on usein myös sisäilmaongelman aiheuttaja.

Kosteuskartoituksella selvitetään rakenteen tai rakenneosien pintakosteusjakauma. Mittaus soveltuu parhaiten kylpyhuoneen ja muiden vesieristettyjen tilojen pintakosteusjakauman kartoitusmenetelmäksi. Mittaus tehdään pintaa rikkomatta. Käytämme mittauksessa tarvittaessa apuna lämpökameraa, jolla saadaan selvitettyä tarkka lämmitysputkien tai -vastuksien sijainti ja toimivuus sekä mahdolliset kylmäsillat ja muut tarvittavat tiedot rakenteista ja laitteista. Kosteuskartoituksen perusteella voidaan tehdä entistä tarkempia suunnitelmia rakenteiden mahdollisista lisämittauksista.

Kosteuskartoitus asuntokaupan yhteydessä

Voit tilata kosteuskartoituksen yritykseltämme aina asuntokauppojen yhteydessä. Kosteuskartoitus kannattaa tilata meiltä myös niissä tilanteissa, joissa asuntokauppa tehdään uudesta, juuri valmistuneesta asunnosta. Näin asunnon ostajalla on oma selkeä dokumentti asunnon kosteuksien lähtötilanteesta jo asunnon takuun aikana.

Lisäksi kosteusmittauksella saadaan vertailuarvot myöhemmin tehtäviin seurantamittauksiin. Uuteen asuntoon tehty kosteuskartoitus on hyvä olla olemassa myös tulevia asuntokauppoja ajatellen. Jos haluat kysyä lisää kosteuskartoituksesta, ota yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Näin toimimme

Kosteuskartoitukseen ei tarvitse valmistautua etukäteen, mutta siihen olisi hyvä varata riittävästi aikaa. Kun teemme pintakosteuskartoituksen asuinhuoneistoon, varataan aikaa kartoitukselle noin yksi tunti. Pyydettäessä saat kirjalliset ohjeet/vinkit ennen kartoituskäyntiä.

Teemme kosteuskartoituksesta kuvallisen raportin mittaustuloksineen.  Kerromme raportissa aina huolto.-ja korjausehdotukset mitatuille alueille. Jos kiinnostuit tilaamaan sertifioidun mittaajan ja puolueettoman kosteuskartoituksen asuntoosi, ota yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö / lähetä viesti
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn sen ehdot lähettäessäni lomakkeen tiedot.